TANDAVA MEDITATIE OP OSHO ZOMERFESTIVAL (20 & 21 AUGUSTUS)

Tijdens het Osho Zomerfestival in White Cloud (Nieuw Scheemda) begeleidt Mona een Tandava Medtiatie: een kosmische dans van Shiva en Shakti. Het is een langzame, verstilde beweging die het lichaam en de geest bevrijdt van conditionering. Grenzen smelten weg in de beweging, waardoor we in het non-duale bewustzijn komen. Yourie begeleidt met handpan en mondharp. Alle info over het Osho Festival is te vinden op www.oshofestival.nl

Mysterious ways Tantra verdiepingsweekend

MYSTERIOUS WAYS

Vorig jaar zijn we gestart met Tantra verdiepingsweekenden genaamd Mysterious Ways. Voor dit retreat is het fijn dat je een dosis lef hebt en ook wat Tantra ervaring. We gaan Tantra beoefenen in een wat kleiner gezelschap. We verblijven in een vakantievilla, gelegen aan de duinrand van het prachtige eiland Ameland. 14 t/m 16 oktober.

Prijs is € 295, inclusief 2 overnachtingen en vega maaltijden.

MYSTERIOUS WAYS op Ameland

25-27 juni 2023 - thema is: grenzen

Voor de vijfde keer bieden we onze retreat "Mysterious Ways" aan. Wij kijken er enorm naar uit, zeker nu we weten met welk thema we gaan werken. We gaan bewust ontdekken in het grensgebied van jezelf, van evt jullie samen als partners of als groep. Dit alles in de breedste zin van het woord. Daar waar op het ene moment je een keiharde grens ervaart, kan het volgende moment alweer opgeschoven of zelfs verdwenen zijn. Uiteraard zorgen wij voor een veilige bedding, waarin je op een comfortabele wijze uit je comfortzone komt. Ga jij/gaan jullie met ons mee het ruime sop kiezen om je/jullie grenzen te verkennen?  Prijs is € 295 per persoon, inclusief 2 overnachtingen en vegetarische maaltijden. 

Geef je op of vraag eerst meer informatie via het contactformulier.

 

Lees meer: MYSTERIOUS WAYS op Ameland

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.