Awaken Your Sacred Sensuality

Mona en Heleen heten je graag welkom voor een diepe sensuele reis naar binnen op het prachtige centrum Athanor. Op het kruispunt van sjamanisme en tantra bieden we je een speelveld waar je je eigen licht laat schijnen en je eigen vuur laat branden. Met open hart en open mind. We gaan letterlijk naar binnen en naar buiten, zowel in onszelf als ook op het centrum. 
 
  

 Wie ben je als je vanuit verbinding met de aarde jouw innerlijke vuur volledig mag laten branden, als jouw energie stroomt als het water van een rivier, jij de lucht vrij in- en uitademt en je eigen ruimte in neemt? Durft jouw ziel zichzelf helemaal te laten zien als alle maskers afvallen? Wat doet dat met de verbinding met jezelf en jouw verbinding met anderen? Samen met Koos en Ron bieden we je een veilige bedding om te ontdekken. Toon jouw authentieke zelf en speel mee.

Je bent meer dan welkom!
Deze driedaagse retraite biedt een gevarieerd programma met ceremonies en oefeningen afgestemd op de groep. Het is voor iedereen die in zichzelf dieper wil onderzoeken, verder wil ontdekken, voorbij het bekende wil gaan. Als je nieuwsgierig bent naar en/of ervaring hebt met Tantra en Sjamanisme. Als je zin hebt om te spelen, als je meer in verbinding wilt zijn met jezelf, als je jouw relatie een boost wilt geven. Je bent welkom in je eentje, met een vriend of vriendin en/of met je partner.
Voel jij een 'JA' voor een reis naar jouw sensuele zelf? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.