Workshops en Retreats

Alle workshops en retraites op een rijtje.
White Ceremony 15 t/m 18 april 2022
White Ceremony Intensive 24 t/m 26 juni 2022
Mysterious Ways 10 t/m 12 juni 2022 en 16 t/m 18 september 2022

De retreat Awaken Your Sacred Sensuality vindt plaats van 3 t/m 6 maart 2022 wegens het succes van vorig jaar. Deze 3 daagse verzorg ik samen met Heleen en Ron. Denk aan Tantra, aan Sjamanisme. Het programma is voor een (groot) deel weer totaal anders als vorig jaar. Neem gerust contact met ons op, voor aanmelding, vragen en/of opmerkingen. Je wordt echt uitgenodigd om jouw maskers te laten vallen en tevoorschijn te komen met wie je bent en met wat er in jou leeft. Ook voor koppels is het een kans om nog dieper te gaan in jullie contact. We hebben zin om samen met jullie de diepte in te gaan. Ga(an) je/ jullie  mee op avontuur? 

 
Verder is het fijn om alvast in jouw/jullie agenda aan te tekenen dat ik samen met Yourie weer white ceremonies aanbied, ook bij centrum Athanor. We geven met pasen een 4 daagse oftewel een white ceremony special. In deze 4daagse komt veel aan bod: plantmedicijnen, zweethut, Tantra, live muziek, vegetarische kok... Do we have to say more? Behalve dan dat het op 15 t/m 18 april is. Zou zo maar eens een onvergetelijk paasweekend worden. 
 
Vorig jaar zijn we ook gestart met Tantra verdiepingsweekenden genaamd Mysterious Ways. Voor dit retreat is het fijn dat je een dosis lef hebt en ook wat Tantra ervaring. We gaan Tantra beoefenen in een wat kleiner gezelschap. We verblijven in een vakantievilla, gelegen aan de duinrand van het prachtige eiland Ameland. 
De data voor deze retreats zijn: 10 t/m 12 juni en 16 t/m 18 september
Je kunt jezelf voor 1 afzonderlijk of voor beiden weekenden jezelf opgeven. 
 
Voor een meer intense beleving van de plantmedicijnen bieden we een White Ceremony intensive aan. Wederom op centrum Athanor. Je laat je vooral gidsen door de medicijnen zelf. The medicine are doing the talking. Door het medicijn val je in jouw ware natuur. We zullen ook wat tijd buiten in de natuur door brengen.  De sluiers van de mind en daarmee de dualiteit verdwijnen. Daardoor kom je in een andere, pure en direct dimensie. Deze ruimte is grenzeloos, eindeloos, diep, tijdloos. Jouw flow volgen ... Je bent vrij wat ons betreft. If you say yes to this, you will not regret this. Je weet het, als je het ervaart.  Datum van deze retreat is: 24 t/m 26 juni 
 
Verder kun je ook retreats - white ceremonies van in het zuiden van Nederland van ons verwachten. Deze gaan plaatsvinden bij centrum Finca Vrij te Zeeland. Een hele gave locatie met tuin ingericht obv de Permacultuur. De groepslounge is gelegen in een kas. We gaan weer de nodige plantmedicijnen uit onze bundels tevoorschijn toveren. Ook medicijnen die je van ons nog niet kent. Magische klanken muziek, Tantrisch werk, dans, ademwerk, sharings, mogelijk ook een zweethut. Het programma ligt nog niet vast. Maar welkom ben je wel! 
Kortom de Indiaan (sjamanisme), ontmoet weer India (Tantra) in ons en we willen juillie daarin graag inspireren. Deze weekenden vinden plaats op 28 t/m 30 oktober en 9 t/m 11 december
 
Er is veel mogelijk in mijn sfeervolle studio in het centrum van Amsterdam. Mensen wanen zich vaak in een hele andere wereld zodra ze in de praktijkruimte aankomen. Je kunt hier terecht voor: coachingstrajecten, Tantra, relatietherapie, massages (ook 4-hands), individuele begeleding met plantmedicijn. Voor al deze opties geldt dat het in klein groepsverband, individueel of als partners aan te vragen is. 
 

Leef jij jouw volle potentieel? Graag geef ik jou een setje. Jump into the unknown. LEEF !!

 

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.