Reïncarnatie

Het woord reincarnatie geeft aan dat bij deze therapie het verleden ruim wordt gedefinieerd. Het omvat naast het recente verleden ook de prille jeugd, de geboorte, zwangerschap, conceptie en ook alle ervaringen daaraan voorafgaand, de vorige levens en de periode tussen te deze levens. Met reincarnatie wordt bedoeld dat een wezenlijk deel van onszelf  - bewustzijn, ziel, geest - het lichamelijke sterven steeds overleefd en na kortere of langere tijd weer terug komt in het lichaam, het incarneren. Het therapeutische karakter zit in het zodanig herbeleven en alsnog verwerken van tot nu toe onverwerkte ervaringen, dat de daarmee verbonden problemen in het heden verdwijnen.

Reincarnatietherapie onderscheidt zich van andere therapie, doordat er nadruk wordt gelegd op inzichten en het zien van verbanden tussen onverwerkte ervaringen uit het vorige leven en de problemen in het leven van nu. De manier waarop onbewuste ervaringen worden opgezocht, is anders. Je wordt direct naar een onderbewuste ervaring geleid door uitsluitende concentratie op het probleem, waardoor een deel van het probleem verdwijnt. Onderbewuste ervaringen, die zich in een andere realiteit afspelen dan het huidige leven, worden serieus genomen.

Je hoeft niet in vorige levens te geloven, om deze therapie voor je te laten werken. Het kan heel verhelderend en bevrijdend voor je zijn!

pijlmetnaam5

tipipaard

 
Therapie

    Therapie
    Hypnotherapie
        Regressie
        Reïncarnatie
    Holistische massage-therapie
    Relatietherapie
    Voice Dialogue
    Inschrijfformulier

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.