Tantraweek in Polen

Tantra in Polen

Kom Tantrisch genieten in Silezië, het Toscane van Polen.

Na deze cursus sta je meer in contact met je intuïtie en jezelf, waardoor je beter in staat bent om de keuzes te maken die bij jou passen. Het geeft je meer verdieping in je relaties en het stelt je in staat om meer te leven vanuit je gevoel. 


‘Het geheim’ zit in het “ja” zeggen tegen alles wat je ervaart. Alles omarmen, liefst vanuit een openheid en nieuwsgierigheid. Elk moment opnieuw. Er hoeft niets anders. In Tantra ga je op zelfonderzoek uit. Je bent aanwezig, terwijl je in verbinding blijft met je omgeving. De nadruk ligt hierbij op de ontwikkeling van de grootse potentie die in jou en in elk mens is. Zowel door middel van meditatie, als door de directe confrontatie met emoties (zoals pijn, angst en vreugde), inzichten en beperkingen. Als je je blokkades en weerstanden doorvoelt en begrijpt, kunnen ze transformeren. Je zult ervan groeien.

Dit alles beleef je in heerlijke vakantie in een betoverende omgeving, met een prachtige wilde natuur. Er is dan ook volop ruimte om hiervan te genieten. Bij mooi weer gaan we paardrijden naar een kasteel om heerlijke taart te eten.

Het programma volgt snel, maar je kunt jezelf nu al opgeven. Denk hierbij aan september/oktober.

Prijs volgt

Het huis en de tuin zijn geheel in Feng Sui gestijld en gecleand

Mail voor info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.