Tantra-avonden

Tantra-avonden Intimiteit & Seksualiteit

Ook dit jaar weer een paar heerlijke Tantra-avonden. Een veld om te spelen, je te verdiepen in jezelf, te ontdekken en te proeven van Tantra. Een reeks avonden voor iedereen die (verder) wil onderzoeken en ontdekken in het thema intimiteit & seksualiteit. Deze avond kan met name voor je gaan 'werken' als je de bereidheid hebt om dieper in dit onderwerp te duiken. Ook als je partner niet mee wilt, of je bent single, is er ruimte om met een gelegenheidspartner Tantra te beoefenen. 

Seksualiteit kan een heel spannend onderwerp zijn. Zo kunnen er patronen ingesleten zijn waardoor de seksuele stroom niet meer vrij is of we ons niet (meer) totaal durven te openen. De seksuele stroom wordt binnen Tantra als jouw pure levensenergie gezien. 

Intimiteit is ook aan de orde op deze avond. Durf je jezelf helemaal te tonen? Pijnlijkheid biedt je de gelegenheid om te groeien. Prachtige oefeningen sluiten hierop aan. 

De data van deze avonden zijn op: 

Donderdag 27 februari, 5 maart en 12 maart 2020
Voor een heel blok (3 avonden) betaal je 200 euro per persoon. Per avond betaal je 75 euro.     


Locatie: Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam. ( 1km van Centraal Station) 

Opgave en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.06-48261035

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van weerdenburg. All Rights Reserved.