Tantrasessies

Individuele Tantra sessie

Deze sessie kan telkens weer anders zijn. Het ligt geheel aan wat er op dit moment bij jou speelt, welke rituelen of tantrische oefeningen ik jou aanreik. In een veilige bedding wordt je uitgenodigd om meer in contact te komen met wie je ten diepste bent.

Thema's die aan de orde kunnen komen, zijn intimiteit, seksualiteit en (super)ego. Je doet ook een stukje aan zelfonderzoek. Wat belemmert jou in jouw vrijheid? Wat zijn jouw beperkingen? Je kunt ook intekenen op deze sessie, puur omdat je nieuwsgierig bent naar wat tantra is en naar jezelf. Door deze sessie kan je meer wakkerte gaan ervaren in jouw bewustzijn of je vrijelijker voelen stromen.

Tarieven
2 uur:    250 euro
2,5 uur: 295 euro
3 uur   : 335 euro
4 uur:    405 euro

Tantra sessie voor paren

Jezelf zijn is een ding, en om jezelf te tonen in aanwezigheid van jouw partner dat is een volgend punt. Je wordt in deze sessie gevraagd om in jouw waarheid te zijn en jouw partner ook. Je bent de spiegel van elkaar. Je kunt gaan onderzoeken als jullie relatie nu stroef verloopt in het gebied waar het nu niet stroomt. Dat kan op intiem vlak zijn, of binnen jullie seksualiteit. Thema's die dichtbij liggen, die er echt toe doen. De oefeningen zijn afgestemd op jullie beiden. De sessie kan een iets therapeutischer karakter hebben als jullie dat willen. En jullie kunnen ook voor deze sessie kiezen om jullie relatie te vieren of om het leven te vieren.

Tarieven
1,5 uur: 250 euro (introductie)
2    uur: 280 euro
2,5 uur: 325 euro
3    uur: 365 euro
4    uur: 465 euro

Tantra ritueel

Binnen tantra zijn er veel rituelen. Rituelen hebben een krachtige werking. Binnen elk ritueel zijn er verschillende fasen. Om te weten welk ritueel jullie past, zal ik eerst contact met jullie dienen te hebben. Wat belangrijk is om te weten dat jullie ruim de tijd hebben om je over te geven aan het ritueel. Vaak stap je een ritueel in met een intentie. Bij sommige momenten is het krachtig om langer stil te staan. Stil te staan maakt je meer bewust van wat jij staat of waar jullie staan. Door dit ritueel kunnen jullie meer diepgang en intimiteit gaan ervaren. Aan meditatie wordt ook aandacht gegeven. Het boeiendste van jouw leven zit binnen in je. Zodra je jouw centrum hebt ontdekt, heb je toegang tot het centrum van het hele bestaan. De rituelen die ik aanbied, kunnen voor jou alleen zijn, voor jou samen met jouw partner en ook voor groepen.

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van weerdenburg. All Rights Reserved.