Tantrasessie voor paren

Jezelf zijn is een ding, en om jezelf te tonen in aanwezigheid van jouw partner dat is een volgend punt. Je wordt in deze sessie gevraagd om in jouw waarheid te zijn en jouw partner ook. Je bent de spiegel van elkaar. Je kunt gaan onderzoeken als jullie relatie nu stroef verloopt in het gebied waar het nu niet stroomt. Dat kan op intiem vlak zijn, of binnen jullie seksualiteit. Thema's die dichtbij liggen, die er echt toe doen. Tantra vraagt om overgave. Geef je over aan wat er in je leeft, in aanwezigheid van je partner. Het vraagt om moed. Moed als wijsheid. Moed om je te tonen precies daar waar je nu bent. Dat kan zijn in je kwetsbaarheid, je speelsheid, je pinnigheid, je 'mier'zoet zijn, kracht, licht, verlegenheid, schaamte, pijn en vreugde. Dat kan echt alles zijn. Durf je jezelf hierin te tonen? En je partner uit te nodigen om hetzelfde te doen. Je ontmoet elkaar in de openheid. De kans is er om op een dieper niveau te verbinden, elkaar te ontmoeten door het op laten komen van je liefde, licht en ook schaduwkanten. En elkaar te omarmen en steunen in dit proces.

De oefeningen zijn afgestemd op jullie beiden. De sessie kan een iets therapeutischer karakter hebben als jullie dat willen. Soms is een serie sessies wenselijk. En jullie kunnen ook voor deze sessie kiezen om jullie relatie te vieren of om het leven te vieren. Er hoeven geen issues te zijn om gezamelijk een tantrasessie te doen. Het is een kans om meer verdieping of helderheid in jullie relatie te brengen.

De sessie of serie sessies Tantra voor paren kan bestaan uit: meditatie, communicatie, ademen, oogcontact, aanrakingsoefeningen. Het is een combinatie van ervaren (door de oefeningen)  en bewustzijn. Met aandacht en respect voor jezelf, jouw proces en je partner te zijn.

 

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van weerdenburg. All Rights Reserved.