The White Ceremony - inner silence

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons prachtige retreat: The White Ceremony - inner silence. Je kunt hierbij denken aan een boeiende, uitdagende en unieke mix van Tantra & plantenmedicijn en zweethut. Hoe zou het voor jou zijn als je op reis gaat met jezelf, door jezelf, in jezelf? De dieper je afdaalt in jezelf, de stiller het wordt. Een reis in de natuur. Jouw ware natuur mogelijk ontdekken en ook leven. Waarom niet? NU je HIER toch BENT. De stilte voorbij de woorden, de stilte voorbij de hitte, de stilte voorbij emoties, de stilte voorbij ongemak, de stilte voorbij alle ruis, de stilte voorbij de buitenwereld. De sluier van gedachten vallen waarschijnlijk weg, waardoor je meer samenvalt met wie je werkelijk bent. De traagheid daalt in jou. Plantmedicijnen kunnen jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Je bent jouw eigen leraar/lerares, jouw eigen meester(es). De plantengidsen jou als het ware, tot jouw ware essentie. Er is een grote kans dat je tot helderheid in besef komt. De vitale energie, jouw levensenergie wordt wakker. Een gevoel van een zijn met de natuur.

Ook Tantra kan jou brengen tot jouw essentie, dieper dan het merg van jouw botten. Zo raak, zo to the point, zo diep, zo zacht, zo teder, zo radicaal, zo intens, zo bewust, zo stil, zo totaal. Een met jezelf. En met alles om jou heen.In de zweethut kun je je bewust worden van jouw vorm, jouw lichaam. De elementen van de natuur dagen jou uit en ondersteunen jou. Het begint bij de vorm, het fysieke zweten, het rituele reinigen op verschillende lagen. En voorbij de vorm is het vormloze. Die potentievolle ruimte die je ook bent. Ervaar het maar. Een met de ruimte. In deze retreat zullen we weinig woorden gebruiken. We laten de elementen van de natuur, de meditaties, het plantmedicijn, de zweethut zelf aan het woord. We creëren vooral de bedding. Laat ontvouwen, wat er wil ontvouwen. Onthullen wat er ontdekt wil worden. Heb een kijkje in de schat die daar mogelijk diep in jou verborgen ligt. We willen jou graag zien. Schitterend en wel. We zijn nieuwsgierig en kijken naar jou en jouw komst uit. In het moment, in het nu, in de stilte, daar zit alles in.

Back into silence.Aho! Ahe!

Programma
De aankomst is op 14 januari vanaf 18.30 uur. We ronden 16 januari om 16.30 uur af. Voor meer info hierover kun je ons benaderen. We werken intuïtief, ‘met een plan, zonder plan.’

Voor wie?
Dit weekend is bedoeld voor avonturiers. Een dieper duiken in jezelf. Net zolang het stil wordt in jou. Je wilt ervaren en (opnieuw) ontdekken op het terrein van Tantra en Sjamanisme, plantmedicijnen en zweethut.

Wat kan ik verwachten?
Meditatie, ademwerk (optioneel, Tantrische beoefening, hitte, vuur, weinig woorden, mooie verschillende soorten plantenmedicijnen, ‘satsang/ teaching (optioneel), mooie permacultuur tuin, heerlijke maaltijden. En verder ook de betoverende klanken van de waanzinnige live muziek. Veel rust en ruimte. We geven alweer enige tijd deze retreats vol overgave op professionele basis en begeleiden jullie vanuit ons hart en bewustzijn.

Locatie
Finca Vrij (retreatcentrum) Kapelleweg 29, 4322 NG Scharrendijke
www.fincavrij.nl

Investering
De bijdrage voor dit retreat is 495 euro per persoon. Dat is inclusief 2 overnachtingen, vegetarische maaltijden, drankjes, begeleiding, zweethut, plantenmedicijnen, (live)muziek, zweethut en BTW. Factuur is mogelijk.

Geef je op of vraag meer informatie via het contactformulier.

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.