(Over) Mona

Mijn naam is Mona van Weerdenburg.

Na een carriere in de modewereld en mijn leven in een wereld die meer op de buitenkant gericht was, ben ik sinds 2000 op het pad van bewustwording en bewustzijn terecht gekomen. Dit gebeurde onder andere in de vorm van de opleidingen Holos (academie voor holistische massage-therapie) en ASPI (academie voor spirituele integratie). De training bij het centrum voor tantra is ook belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling.

Veel heling en het loslaten van stukken in mij heb ik te danken aan healing & hypnotherapie van Jack en Omar. 

Mijn pad staat voor het zich laten ont-vouwen wat er is en daar het liefst vol compassie, autonoom en intiem bij aanwezig te zijn. Graag begeleid ik jou op dit avontuurlijke pad. Een weg, die vrij en open is.Inspiratiebronnen voor mij zijn: India, Osho, Carla & Remmelt (centrum voor tantra), sjamanisme, de natuur, vipassana meditatie, satsangs, Naropa, Shri Nisargadatta Maharaj, Almaas, Eckhart Tolle, Han den Enting, reizen en mijn 'goeroe' en zoon Indy. 

Graag wil ik je ondersteunen in wie je bent. En ik kan het bijna wel uitschreeuwen: Leef, en leef zo intens mogelijk! NU. Het leven is een groot mysterie, wat tot in het diepste geleefd wil worden. Wees gul voor jezelf en jouw omgeving. In essentie ben je vrij en een bron van liefde.

Hopelijk ga ik je ontmoeten.

Namaste,

Mona

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.