Locatie

Massages, workshops en/of therapie geef ik in mijn praktijkruimte in Tussen de Bogen 31, 1013 JB in Amsterdam.

De praktijkruimte is gelegen in het centrum, vlakbij - op 1 kilometer afstand van - het Centraal Station.

Je kunt de auto parkeren in het gebied achter het spoor, op de Bickersgracht (en de daaraan grenzende straten). Je dient een parkeerkaart (kenteken invoeren) te kopen met daarbij gebruik makend van jouw pinpas. Je kunt er ook voor kiezen om de auto in de parkeergarage de Willemspoort, Haarlemmer Houttuinen 549, 1013 GM Amsterdam. Je trekt een parkeerkaart en rekent later af.

Een andere optie is om met het openbaar vervoer te komen. Als je reist naar Centraal station (CS), kun je van daaruit naar de praktijkruimte van Helemaal Mona lopen. Het is ruim 1 kilometer. Het meest rustige is denk ik om als je met jouw rug naar de hoofdingang van het treinstation staat ( de waterkant, het IJ in de rug en het centrum voor je, door de winkelstraten loopt. Je loopt rechtdoor. Je steekt daarmee bus- en trambanen over. Vervolgens ga je naar rechts, de Prins Hendrikkade volgend. Je gaat het water over van de Singel. Vervolgens ga je op de Singel (het water overstekend!) een stukje naar links. Dan de eerste straat naar rechts. Deze straat heet Haarlemmerstraat. De Haarlemmerstraat loopt over in Haarlemmerdijk. Aan de rechterhand kom je op een gegeven moment de Buiten Oranjestraat tegen. Deze sla je in (bij Coffee Company op de hoek). Als je bij de Haarlemmerhouttuinen aankomt, steek je schuin over. Dan zie je Tussen de Bogen 31. Je bent er. 

Je kunt ook vanaf CS de bus 18, 21 en 22 nemen. De halte ligt vlakbij de praktijkruimte.  

Afspraak maken voor een sessie:

Voor een sessie in de praktijkruimte van Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam kun je via het online reserveringssysteem inboeken. Click op de gewenste categorie, en locatie en de mogelijke data en tijden verschijnen in beeld.

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.