Artikelen

ZweetHut met baarmoederritueel

 

 Mona van Weerdenburg leidt de ceremonie. Het vuur wordt verzorgd door Marloes. De Hut vindt plaats op het terrein van Reijgershof. Het adres is Provincialeweg 30, 1108 AB te Amsterdam. Je hoeft geen zweethutervaring te hebben. Ook vrouwen die in 'hun maan' (menstruatie) zitten, zijn welkom. Het betreft een zomer Hut. Je wordt verwacht om 10 uur. De Hut stroomt volgens indianentijd. We hebben geen exacte eindtijd. Ook is het mogelijk om op het terrein zelf een slaapplek te reserveren. Voor meer informatie over een prive slaapplek en/of het terrein waar de Hut gegeven wordt, verwijs ik naar www.reijgershof.nl.

3 vrouwen (Mona, Mariette en Marloes) ontmoetten elkaar in Engeland en ontvingen de Rite of the Womb. Zij hebben in 2015 een mooie verbinding ervaren met elkaar en met nog meer lieve Sisters. Ge-3en ondersteunen wij jullie graag op deze dag.


Er wordt een bijdrage gevraagd van 90 euro per vrouw. Dat is inclusief zweethut, baarmoederrite, thee, koffie, water, heerlijke soep en btw. Factuur mogelijk.  We eten na afloop gezamelijk in de yurt. Iedereen neemt daarvoor eten mee, en dat delen we. 

We starten rond 10 uur en gaan door tot indianentijd. De Hut is zowel voor vrouwen als voor mannen. Voor inschrijving klik op Aanmelden.

 

Voel je je geroepen? Schrijf je gerust in.

Liefs,
Mona, Mariette & Marloes 

 

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.