The White Ceremony

Er komt (weer) mooie kansen aan voor jou om op reis te gaan met de 'San Pedro' cactus. Zowel in Amsterdam (16 & 17 april) als in Centrum Athanor (24 t/m 26 juni).
 
WHITE CEREMONY IN AMSTERDAM
In Amsterdam komen we samen op 16 & 17 april. Je kunt een dieper contact met jezelf gaan ervaren en met elkaar. Samenvallen met de muziek, dans, eten, elkaar....
We vragen een bijdrage van € 350 per persoon. De bijdrage is inclusief overnachting, maaltijden, hapjes, drankjes, begeleiding, medicijn, live muziek en btw.  De white ceremony in Amsterdam een duur heeft van 24 uur. Om 10.30 uur komen we bij elkaar, om 11 uur start de ceremonie en deze eindigt de volgende ochtend om 11 uur.
 
Neem gerust jouw muziekinstrument(en) mee als je die hebt. 
Als je vragen hebt of nog niet eerder met plantmedicijn hebt 'gewerkt', laat het ons gerust weten. 
We gaan waarschijnlijk ook even het park in voor een stukje natuurbeleving. 
 
De San Pedro roept. Als je 'de call' hoort, voel je welkom. Je mag helemaal zijn wie je bent. Totaal! De cactus gaat je ondersteunen.  Het is een openende en dragende kracht. San Pedro is een super toffe en vriendelijke gids die je de ruimte kan laten tonen, voelen, proeven. Van alles kan het openen en toch is het down to earth. No nonsens.  Een onmiddellijke ervaring en een directe integratie. We sluiten het niet uit, maar omarmen het des te meer. 
 
Deze ceremonie vindt plaats in de sfeervolle ruimte van Helemaal Mona. Het adres is Tussen de Bogen 31, 1013 JB te Amsterdam. 
 

WHITE CEREMONY INTENSIVE

Van 24 t/m 26 juni ben je welkom op de WHITE CEREMONY INTENSIVE bij het prachtige Centrum Athanor. Deze driedaagse retraite biedt een gevarieerd programma met ceremonies en oefeningen afgestemd op de groep. Het is voor iedereen die in zichzelf dieper wil onderzoeken, verder wil ontdekken, voorbij het bekende wil gaan. Als je nieuwsgierig bent naar en/of ervaring hebt met Tantra en Sjamanisme. Als je zin hebt om te spelen, als je meer in verbinding wilt zijn met jezelf, als je jouw relatie een boost wilt geven. Je bent welkom in je eentje, met een vriend of vriendin en/of met je partner.

We verklappen liefst zo min mogelijk. Ten eerste omdat de mind zich er dan niet mee kan bemoeien, door zich ergens op voor te gaan bereiden of zich in te gaan lezen. Dat kan overgave in de weg staan en de controle juist bevorderen. Ten tweede stemmen we af op wat er leeft in de groep in het moment en kan het zijn dat we ons niet aan het programma gaan houden. Iets anders krijgt dan voorrang en heeft dan onze aandacht. Verder begrijpen we het natuurlijk ook als je jouw investering doet, dat je wilt weten wat je kunt verwachten. Als je absoluut meer informatie nodig hebt, aangaande het programma, zoek dan contact met ons. Het programma hangen we (per dag/deel) ter plekke op. Bij oprechte interesse willen we graag jullie gegevens hebben: naam, adres, telefoonnummer, email adres. Misschien kennen we je al, misschien is er vooraf contact nodig voorafgaand aan deelname.
 

PROGRAMMA

Vrijdag 24 juni

-18.00 - 19.00 uur: Aankomst (je kamer wordt toegewezen)
-19.00 - 20.00 uur : Heerlijke vegetarische maaltijd
-20.00 - 22.00 uur : Avondprogramma

Zaterdag 25 juni

-08.30-09.30 uur : Fruitontbijt
-10.00- 11.30 uur : Ochtend programma
-11.30- 12.30 uur : Theepauze en omkleden
-12.30 uur start “The White Ceremony (geheel in wit gekleed) muzikale omlijsting door Mona en
Yourie (diverse instrumenten)

Van dit programma kan afgeweken worden!
Tijdens de ceremonie wordt er een maaltijd geserveerd.
Er is volop ruimte voor dansen, verbinden, ontspannen en uitrusten.


Zondag 26 juni

-09.00-10.00 uur : Ontbijt
-10.00-12.00 uur : Ochtendprogramma met sharing
-12.00-13.00 uur : Warme lunch
-13.00-17.00 uur : Middagprogramma en afsluiting.

Wij hebben het hele centrum afgehuurd. De prijs voor dit retreat is 649 euro op basis van een 2 persoonskamer. Voor een 1 persoonskamer betaal je een meerprijs van 50 euro, dus 699  euro. Jouw plek is verzekerd zodra jouw/ jullie betaling binnen is op de rekeningnummer NL68 RABO 0149 438583 ten name van Helemaal Mona. Een factuur met vermelding van White ceremony of coaching (met datum van de retreat) is mogelijk.

Het adres van de locatie is:

Centrum Athanor
Hooislagen 9
7241 NJ Lochem

Voor een impressies: zie www.centrumathanor.nl

 

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.