Tantra Verdiepingsgroep Mysterious Ways

Er is al een fijne groep mensen voor onze Tantra verdiepingsgroep van 17 t/m 19 september, maar er is nog plek voor 2 mannen en 1 vrouw. Voel jij de roep? In een villa op het prachtige Ameland gaan we samen het avontuur aan en duiken we in het onbekende.

Stel je voor dat je achtergelaten wordt op een onbewoond eiland. Wat heb je dan nodig, afgezien van eten en drinken? Dingen die eerst misschien belangrijk voor je waren, doen er ineens niet meer toe. Je komt terug tot de kern van je wezen.
Dat proces is vergelijkbaar met onze ervaringen in Tantra. Alle maskers vallen af, totdat er alleen nog een pure verbinding is. Met onszelf, met de ander en met de bron.

Ben je bereid om nieuwe lagen in jezelf te ontdekken en uit je comfortzone te stappen, met respect voor de grenzen die er zijn? Wil je jezelf onderdompelen in het grote niet weten, in overgave? Dan is de Tantra Verdiepingsgroep misschien iets voor jou. Ik zal steeds voelen wat klopt voor iedereen in de groep en de oefeningen daarop afstemmen.
 Wil je meer info ontvangen? Neem dan contact op.

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.