The White Ceremony in motion - 10 t/m 12 december

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons prachtige retreat: The White Ceremony in motion. Je kunt hierbij denken aan een boeiende, uitdagende en unieke mix van Tantra, plantenmedicijn en zweethut.

We willen graag een veld van ruimte en waarheid creëren waarin je tot expressie kunt komen en je vrij en blij kunt bewegen. Het medicijn leert je hoe je gezonde grenzen kunt stellen en hoe je leiderschap neemt over je gevoelens en ervaringen. Het programma dat we aanbieden bestaat uit een mix van diepgaande (be)oefeningen uit verschillende oude tradities. Denk daarbij aan het eeuwenoude reinigingsritueel van de zweethut, de wijsheid van het plantenmedicijn en de (be)oefening vanuit de oude Tantra tradities. Dit veld en wat daarin aangeboden wordt, kan je ondersteunen om meer in jezelf af te dalen en nieuwe ontdekkingen te doen.

Wat ons vooral in het oog is gevallen tijdens de vorige ceremonies is de synergie tussen de mensen (elkaar dus), de extra ruimte in bewustzijn die het medicijn en de verdiepende oefeningen (je kunnen) geven. En dan je te laten raken door de immense natuur om je heen in de prachtige tuin of Of juist door de betoverende muziek en dan weer de smaak van het heerlijke, pure eten. Het is echt wauw. Er zijn in wezen geen woorden voor zodra je samen valt met wie je bent, en met de omgeving om jou heen. Alles klopt! Alles leeft. Alles doet mee. Deze reis is all inclusive: niets uitsluitend, alles omvattend, alles omarmend. Voel je welkom!

Programma
De aankomst is op vrijdag 10 december vanaf 18.30 uur. We ronden zondag 12 december om 16.30 uur af. Voor meer info hierover kun je ons benaderen. We werken intuïtief, ‘met een plan, zonder plan.’

Voor wie?
Dit weekend is bedoeld voor avonturiers. Je wilt ervaren en (opnieuw) ontdekken op het terrein van Tantra en Sjamanisme, plantmedicijnen en zweethut. Centraal staat verbinding voelen in vrijheid. Je kunt hierbij heel diep gaan. Je wordt uitgenodigd om in jouw kracht te komen, jouw licht te schijnen, jouw waarheid van het moment te delen. Dat kan soms heel intiem of kwetsbaar voelen. We love it!

Wat kan ik verwachten?
Er is veel ruimte voor beweging, geluid, schudden, spelen, dansen, muziek, zweten, ontspanning, diep te ademen, etc. Om eventueel de nodige shit eruit te werken, dan wel nieuwe inzichten te ontvangen.Volg jouw flow en wees authentiek.

Locatie
Finca Vrij (retreatcentrum) Kapelleweg 29, 4322 NG Scharrendijke
www.fincavrij.nl

Investering
De bijdrage voor dit retreat is 495 euro per persoon. Dat is inclusief 2 overnachtingen, vegetarische maaltijden, drankjes, begeleiding, zweethut, plantenmedicijnen, (live)muziek, zweethut en BTW. Factuur is mogelijk.

Wil je meer info ontvangen?
Neem dan contact op.

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.