Awaken your sacred sensuality - 3 t/m 6 maart 2022

Je bent van harte uitgenodigd om vanaf donderdagavond 3 tot en met 6 maart 2022 samen te komen en jouw licht te laten schijnen en jouw waarheid te leven. Mogelijk ga je stralen als nooit tevoren. We hebben namelijk iets moois bedacht en daar willen we je graag deelgenoot van maken: een prachtige retreat met de naam Awaken your sacred sensuality. We zijn hier in het voorjaar van 2021 mee begonnen. En het proeft naar meer. Er valt nog meer te ontdekken.  In deze retreat is ruimte voor wie je werkelijk bent, we bieden een speelveld voor diepgang, voor in het moment zijn, voor (nieuwe) ontdekkingen, om thuis te komen bij jezelf & last but not least jump into the unknown.

 

 
Mona van Weerdenburg en Heleen en Snoek heten je graag welkom voor een diepe sensuele reis naar binnen op het prachtige centrum Athanor. Op het kruispunt van sjamanisme en tantra bieden we je een speelveld waar je je eigen licht laat schijnen en je eigen vuur laat branden. Met open hart en open mind. We gaan letterlijk naar binnen en naar buiten, zowel in onszelf als ook op het centrum.
Wie ben je als je vanuit verbinding met de aarde jouw innerlijke vuur volledig mag laten branden, als jouw energie stroomt als het water van een rivier, jij de lucht vrij in- en uitademt en je eigen ruimte in neemt? Durft jouw ziel zichzelf helemaal te laten zien als alle maskers afvallen? Wat doet dat met de verbinding met jezelf en jouw verbinding met anderen? Samen met Ron bieden we je een veilige bedding om te ontdekken. Toon jouw authentieke zelf en speel mee.
Je bent meer dan welkom!
 

Programma:

Deze driedaagse retraite biedt een gevarieerd programma met ceremonies en oefeningen afgestemd op de groep. Het is voor iedereen die in zichzelf dieper wil onderzoeken, verder wil ontdekken, voorbij het bekende wil gaan. Als je nieuwsgierig bent naar en/of ervaring hebt met Tantra en Sjamanisme. Als je zin hebt om te spelen, als je meer in verbinding wilt zijn met jezelf, als je jouw relatie een boost wilt geven. Je bent welkom in je eentje, met een vriend of vriendin en/of met je partner.

We verklappen liefst zo min mogelijk. Ten eerste omdat de mind zich er dan niet mee kan bemoeien, door zich ergens op voor te gaan bereiden of zich in te gaan lezen. Dat kan overgave in de weg staan en de controle juist bevorderen. Ten tweede stemmen we af op wat er leeft in de groep in het moment en kan het zijn dat we ons niet aan het programma gaan houden. Iets anders krijgt dan voorrang en heeft dan onze aandacht. Verder begrijpen we het natuurlijk ook als je jouw investering doet, dat je wilt weten wat je kunt verwachten. Als je absoluut meer informatie nodig hebt, aangaande het programma, zoek dan contact met ons. Het programma hangen we (per dag/deel) ter plekke op. Bij oprechte interesse willen we graag jullie gegevens hebben: naam, adres, telefoonnummer, email adres. Misschien kennen we je al, misschien is er vooraf contact nodig voorafgaand aan deelname.
 
Speel, lach, dans, zweet en verwonder…… Kom je ook?

Data:

Donderdag 3 maart: aankomst vanaf 18.30 uur (aankomst vanaf 18.00 uur)
Zondag       6 maart: vertrek       rond 17.00 uur


Locatie en verblijf
We hebben in het oosten van het land een retreat centrum ontdekt met een luxe, maar
ook met een prachtige en natuurlijke uitstraling. Het unieke van deze plek is dat het
beschikt over een heerlijke ‘boerderij’, met veel grond er omheen, alwaar je een
magische cirkel van hele oude, grote stenen kunt vinden. Iets verderop staat, enigszins
verscholen, de kakelverse zweethut.

Er zijn zowel 1 als 2 persoonsslaapkamers. De kamers beschikken over een douche en
toilet. Jullie krijgen een kamer toegewezen op basis van je aangegeven voorkeur.

Het adres van de locatie is:

Centrum Athanor

Hooislagen 9

7241 NJ Lochem

Voor een impressies: zie www.centrumathanor.nl

Investering:

Dankzij de sponsoring van Heleen kunnen we deze retreat eenmalig aanbieden tegen kostprijs, om samen het avontuur aan te gaan. Voor deze retreat vragen we een investering van 445 euro per persoon op basis van een 2 persoonskamer. Voor een 1 persoonskamer betaal je 495 euro per persoon.

 Deze investering is inclusief:

-  Begeleiding door ons team.

-  Programma met vooral een Tantrische en Sjamanistische inslag.

-  Overnachting in een (1 of 2 persoons)-kamer met douche, toilet, handdoeken en opgemaakt(e) bed(den).

-  Onbeperkt gebruik koffie, thee, water en vers fruit.

-  Ontbijt, lunch, 2 gangen diner (hoofd-en nagerecht). Alles is vegetarisch.

-  Hapjes, drankjes…

-  Incl. BTW, indien gewenst kun je een zakelijke factuur ontvangen. Graag van tevoren aangeven wat er op de factuur gewenst is.

 Jouw/jullie deelname staat vast zodra het geldbedrag is overgemaakt naar: NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona


Wil je meer info ontvangen?

Neem dan gerust contact op.

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.