Trajecten

Wat als je nu eens echt een 'groei' wilt doormaken? Stel je eens voor dat je een traject in gaat, wakker wordt in het besef wie je nu echt bent? 
 
 
Dat je gaat doen wat je te doen hebt. Jouw talenten, op een unieke wijze in de wereld brengt. Je wordt zichtbaarder wanneer je als het ware samen valt met wie je werkelijk bent. 
 Wat wil je ? En dat je dat ook gaat realiseren op een moeiteloze wijze. Net als de natuur, het gaat op een gegeven vanzelf. 
Je hebt daarbij het lef om dieper te duiken in jezelf wel nodig. Niet altijd even gemakkelijk, maar wel heel authentiek en ook heel bevrijdend. 
Om jouw volle potentie te leven, ga je meer zien en voelen wat niet echt is, of wat jou niet meer dient. Bijvoorbeeld in een baan blijven die niet meer voor jou klopt of je vasthouden aan een persoon of geliefde wat jou belemmert in jouw zijn. 
Er kunnen verschuivingen in jouw plaats vinden, waarin je meer in jouw kracht komt en alles lichter in je wordt. Meer en meer stralen van binnenuit. Kan een enorm gelukzalig gevoel geven, maar het kent meestal ook een periode van 'sterven'. Ideeen, concepten, overtuigingen, vergelijkingen, rollen, maskers, etc. Er gaat steeds meer overboord. 
Wat in het moment van loslaten (sterven) soms een hel lijkt, maakt plaats voor een intens licht leven. Er kunnen nog steeds zogezegde vervelende ervaringen komen, maar je valt er niet mee samen. Je vereenzelvigt je er niet meer mee. De zogenaamde 'poppenkast in de buitenwereld' kun je anders gaan zien. Wat een rijkdom, wat een verademing. Iets of iemand zien voor wat het werkelijk is. 
 
Verder wordt je uitgenodigd om tot leven te komen met humor, spelen, ademen, dansen, aanraking, meditatie. Kortom alles uit de kast halen om wie je bent en jouw leven te vieren. Een bonte mix van serieus zelfonderzoek, oefeningen, diep duiken, proceseerk, lichtheid en speelsheid. 
 
Om wakker te blijven in bewustzijn en om jouwe volle potentie te gaan leven, kan een traject heel geschikt zijn. 
Een traject is bedoeld voor mensen die: 
* het roer van hun leven willen omgooien
* meer zichzelf willen zijn
* meer tot zelfliefde willen komen
* ontevreden zijn met hoe het nu is en       gaat en willen veranderen. Bijv meer in   de overvloed, meer in jouw (daad)kracht   komen, meer in het gevoel komen, je lijf   meer voelen, meer vanuit je hart gaan   leven, etc... 
* uit de waan van de dag gaan en vanuit     ruimte willen creeeren. 
* beter tot keuzes te komen
* bereid zijn om naar zichzelf te kijken        en door te zetten daar waar t lastig is. 
* jouw liefdesrelatie een boost nodig        heeft. 
 
Wat kun je verwachten: 
 Een half jaar traject: 
- Een serie van 6 sessies van een dagdeel (4 uur) of 2 dagdelen (8 uur). De inhoud van de sessies is helemaal afgestemd op jou.
- Tussentijdse coaching via telefoon- en skype gesprekken. 
- via mail kun je opdrachten krijgen, of oefeningen en is er tussentijdse communicatie mogelijk ter ondersteuning van jou of jullie proces. 
 
Een jaartraject: 
- Een serie van 12 sessies van een dagdeel (4 uur) of 2 dagdelen (8 uur). De inhoud van de sessies is helemaal afgestemd op jou.
- Tussentijdse coaching via telefoon- en skype gesprekken. 
- via mail kun je opdrachten krijgen, of oefeningen en is er tussentijdse communicatie mogelijk ter ondersteuning van jou of jullie proces.
 
Jouw of jullie leven zal hierna niet meer hetzelfde zijn. 
 
De investering voor een half jaar traject *vanaf € 2997 voor een individu - inclusief sessies van een dagdeel
 
* vanaf € 5497 voor een individu - inclusief sessies van 2 dagdelen
 
*vanaf € 3497 voor een koppel - 
inclusief sessies van 1 dagdeel
 
* vanaf € 6497 voor een koppel - inclusief sessies van 2 dagdelen
 
De investering voor een jaartraject; 
*vanaf € 5497 voor een individu -inclusief sessies van 1 dagdeel 
* vanaf € 9997 voor een individu - inclusief sessies van  2 dagdelen
 
* vanaf € 6497 voor een koppel - inclusief sessies van 1 dagdeel
* vanaf € 10977 voor een koppel - inclusief sessies van 2 dagdelen
 

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.