Zweethutceremonie in Amsterdam - 6 februari en 7 maart

De trom roept jou. Op haar beat mag jij dieper in jezelf gaan, afdalen naar het diepste van het diepste... dwars door weerstand heen. Emoties kunnen komen en stromen. Laat het gebeuren. Er valt niets te controleren. Je aanschouwt, je voelt, je bent aanwezig. Fijn dat je er bent! In de klanken ontmoet je zowel het licht als het donker. Je bent er mee, dat is de uitnodiging. De wintertijd is de tijd om naar binnen te keren. Om te verstillen, om los te laten, te laten gaan wat je niet meer dient. En daarmee ruimte te creëren voor het nieuwe.

Wat is een zweethut?
Een zweethut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de hele wereld verspreid te vinden, zo ook bij de indianenstammen in Noord-Amerika. De zweethut bestaat uit wilgentakken die volgens een bepaald patroon in de vorm van een iglo (koepelvormig) zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met dekens en afdekzeil, zodat het binnen aardedonker wordt.
De zweethutceremonie is een oeroude reinigingsceremonie die lichaam en geest reinigt en onze ziel voedt. In de zweethut is het donker en intens warm. Dit brengt je naar jouw lijf, naar jouw voelen en ervaren. Door meer en meer af te dalen in jezelf, kom je tegen wat er in jou om aandacht vraagt. De ceremonie helpt je bij het herstellen van de verbinding met het leven in en om jou. Ruimte voor nieuwe inspiratie en levenskracht ontstaat.

Wanneer, hoe laat en waar?
Zaterdag 6 februari 2021 . Om 10.30 ben je welkom. Om 11.00 start de stenenceremonie. De locatie is in Amsterdam. Het adres volgt na aanmelding.
Zondag 7 maart 2021 - Om 10.30 ben je welkom. Om 11.00 start de stenenceremonie. De locatie is in Amsterdam. Het adres volgt na aanmelding.

Het team
Mona leidt de zweethut, de muziek wordt gecreëerd door Yourie, het vuur wordt verzorgd door Koos.
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.