Zweethutceremonie

31 maart organiseert Mona van Weerdenburg een prachtige Zweethutceremonie bij Pacha Mama in Lekkum (vlakbij Leeuwarden). Voel je welkom, om diep af te dalen in jezelf in dit eeuwenoude reinigingsritueel. De drum roept je!

 

Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze hut, in jouw allerdiepste kern. Mijn wens is dat je helemaal tot jezelf mag komen, tot in het diepste van je merg. We worden gesteund door de kalme en krachtige grond onder ons, de Pacha Mama. De heilige moeder aarde. Daarnaast is het volle maan vandaag. We nodigen je uit om je innerlijke man en innerlijke vrouwen samen te laten gaan. Te laten versmelten. Waardoor je uit kunt komen op een plek die voorbij gaat aan elke vorm, een tijdloze ruimte. Verder kan het zijn dat je beelden krijgt uit vorige levens of symbolen. Zodat je toegang hebt tot die kennis. 
Watergieter is Mona van Weerdenburg, vuurhoeder is Koos Hemstra. 

Locatie: Pacha Mama, vlakbij Leeuwarden. Mearsterpaed 8, Lekkum
Prijs: € 80. 
Diner vindt plaats op basis van potluck, iedereen wordt uitgenodigd iets lekkers mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk om voor een vriendelijke prijs te overnachten. Mocht je interesse hebben, dan kun je je aanmelden middels dit formulier.

     


O hey o..  

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.