Zweethut

O hey o! Er zijn weer zweethutten in aantocht!  De ceremonie vindt plaats in de traditionele vorm. En we bieden ook Tantrische zweethutten aan, waarin 2 oude tradities samen komen en stromen. Voor nu een Hut voor jou, in een cirkel van mensen die deel uit maken van het team van de Tantra Training. Zij zijn bekend met de Tantrische Traditie en komen nu samen In deze Hut. Graag nemen we je mee op deze reis, de reis naar 'jouw binnenste', om hopelijk volledig tot essentie te kunnen komen. In jouw waarheid van dit moment. 

drum tipi

Zweethut (gemengd: voor mannen & vrouwen) 

De drum vibreert... ze roept je om aanwezig te zijn bij de zweetHut van zaterdag 31 maart 2018.


O hey O! Mooi mens, graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan en jezelf aanwezig te laten zijn in dit eeuwenoude reinigingsritueel, de zweetHut. Je mag door verschillende lagen heen gaan, of anders gezegd, gelaagdheden laten los, waardoor jij dieper kunt 'vallen' in wie je bent. Ervaren, voelen, emoties, gedachten, klank, zweet, beelden, stilte.. 

Er is aandacht voor thema's als mannelijkheid, vrouwelijkheid, heelwording en bewustwording. Verder is er ruimte om jouw eigen intentie(s) in te brengen. Het is Volle maan vandaag. Je wordt uitgenodigd om in jouw eigen volte te komen. Jouw kracht te voelen en kwetsbaar te zijn, door je te openen. De lente is pril, de tijd van een nieuw begin. Het is de tijd van ZIN, zin in, zindering. We starten in het Oosten, de maan is VOL, ben je er klaar voor om de Hut in te duiken, om jezelf te ontmoeten? We hebben er in ieder geval zin in!

 

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.