Workshops

Hieronder tref je een overzicht van de workshops

 Tantrablok Angst & Verlangen - 15 en 16 september 

In iedereen leeft een diep verlangen. Een verlangen om geliefd, gehoord en gezien te worden. Deze verlangens zitten vaak diep verstopt. Bang dat ze niet vervuld worden of juist bang dat ze vervuld worden. Tantra kan van alles oproepen. Misschien merk je spanning of angst op bij jezelf. Vaak ligt hierachter een verlangen dat aandacht vraagt. Een nieuwe ruimte, die het waard is om te onderzoeken. Het werken met ademhaling is een van de krachtige methoden in tantrische oefeningen die deze spanningen kan transformeren naar kracht. Zodat jouw verlangen gevoeld en gezien wordt en zich ook kan gaan manifesteren. Ga je mee op avontuur? 

Bekijk het Facebookevenement

Tantrablok Aanwezigheid in Seksualiteit - 11 t/m 14 oktober 

Seksualiteit is vaak een beladen thema. Het kan zijn dat er allerlei gedachten en (onbewuste) oordelen opspelen wanneer seksuele energie voelen bij onszelf of de ander. Maar juist die maken het vaak beladen. Hoe zou het zijn om deze krachtige energie helemaal te doorvoelen, zonder dat er per se iets aan vastzit? Hoe zou het zijn om volledig contact te maken met onze passie, opwinding en lust? Wanneer je dit volledig doorvoelt in jezelf en hier volledig bij aanwezig bent, zul je merken dat dit een nieuwe kracht aanboort. Een poort naar levensenergie. 

Bekijk het Facebookevenement 

Tantrisch Bewustzijn - 12 en 13 januari 2019

Wat kan Tantra je brengen? Tijdens dit blok wordt een basis gelegd voor je Tantrische pad. Met lichaamswerk, Tantrische oefeningen, deelrondes en dans.

Bekijk het Facebookevenement

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.