Workshops

Hieronder tref je een overzicht van de workshops & training in 2018

DatumDonderdag 15 februari, 22 februari en 1 maart 2018, van 19:30 u tot 22:30 u.

Tantra avonden voor paren: Intimiteit & Seksualiteit

Toegankelijk voor (gelegenheids)paren die willen verdiepen binnen Tantra en deze boeiende thema's. Er wordt jullie een veld vol ruimte aangeboden om te ontdekken. Een ' proeverij' van wat Tantra kan zijn. En een mooie opstap voor de Tantra Training. Deze avonden bevatten steeds weer een andere mix van Tantrische oefeningen, meditatie, dans, deelrondes, lichaamswerk, adem, etc. Niet een avond is hetzelfde.

Locatie*: Tussen de Bogen 31, 1013 JB in Amsterdam 

Prijs: € 150 per persoon voor een blok van 3 avonden. Het liefst inschrijven voor alle 3 de avonden. Bij afwezigheid van een avond, graag even in overleg met Mona.

Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.


 

Datum: Donderdag 18, 25 januari & 1 februari 2018, van 19.30u tot 22.30 uur

Tantra avonden: intimiteit & seksualiteit (open:voor iedereen)

Jezelf laten zien, door kwetsbaar te zijn, jezelf te tonen in jouw waarheid van dit moment. Dat vraagt om moed. In een veilige setting mag je dieper gaan in deze thematiek. Het is een kans om jezelf te openen, het avontuur met jezelf aan te gaan in aanwezigheid van anderen. Ook op avonden als deze kun je gaan ervaren en voelen wat Tantra is (althans een stukje ervan) en geeft het je de gelegenheid om te voelen of je verder wilt gaan op dit pad. Misschien wil je je aan sluiten bij de Tantra Training die in maart van start gaat. 

Locatie*: Helemaal Mona. 

Prijs: € 150 per persoon, voor 3 avonden. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.


Datum:Vrijdag 9, 16 en 23 februari 2018, van 19.30u tot 22.30 uur

Tantra avonden: intimiteit & seksualiteit (open:voor iedereen)

Tijdens deze avonden krijg je alle gelegenheid om op een veilige manier te gaan ontdekken. Je gaat een avontuur aan met jezelf in het thema intimiteit en seksualiteit. Je brengt je aanwezigheid bij wat er nu bij je is in je. Je mag helemaal vrij stromen. Je levensenergie, je seksuele energie. Het kan zijn dat je zo nieuwe gebieden ontdekt in jezelf. Ook schaduwkanten kunnen opkomen. We nodigen je uit om bij dit alles aanwezig te zijn, in een veilige setting. Je bent met alles, je verwelkomt alles, in een veilige en zorgzame bedding. Het gaat niet om het blind uitleven van allerlei tantrische oefeningen. Ben je geinteresseerd in de Tantra Training, dan kunnen deze avonden ook een mooie gelegenheid zijn om te proeven. Het kan nieuwe sprankeling, sensaties en levendigheid aanwakkeren. Je kunt je sensueel voelen, extatisch, wakker. Het kan een prachtig energetisch spektakel zijn, wat je kunt ervaren op avonden als deze. 

Locatie*: Helemaal Mona. 

Prijs: € 150 per persoon, voor 3 avonden. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.

 

Datum: Zaterdag 10 en zondag 11 maart

Eerste blok Tantra Training 2018: Bewust Tantrisch

Het thema van dit blok is Bewust Tantrisch. In dit blok wordt de basis gelegd die je nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen op dit pad. Met lichaamswerk, Tantrische oefeningen, deelrondes, dans. Deze dagen beginnen om 10.00u en eindigen om 18.00u en zijn inclusief lunch. De kosten zijn 320 euro per weekend. Lees hier meer over de Tantra Training. 

Locatie*: Helemaal Mona. 

Prijs: € 320 per persoon. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.

 

Datum: zaterdag 31 maart 2018

Zweethut (gemengd: voor mannen en vrouwen)

De drum roffelt. Er wordt geroepen. Voel je welkom, om diep af te dalen in jezelf in dit eeuwenoude reinigingsritueel. Aanloop 9.30u, Start om 10.00u. Indianentijd (de eindtijd is niet bekend, maar we houden rekening met een eindtijd van ongeveer 20.30/21.00u). Oheyo, de drum roept je! Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze hut, in jouw allerdiepste kern. Mijn wens is dat je helemaal tot jouw kern mag komen, tot in het diepste van je merg. We worden gesteund door de kalme en krachtige grond onder ons, de Pacha Mama. De heilige moeder aarde. Daarnaast is het volle maan vandaag. We nodigen je uit om je innerlijke man en innerlijke vrouwen samen te laten gaan. Te laten versmelten. Waardoor je uit kunt komen op een plek die voorbij gaat aan elke vorm, een tijdloze ruimte. Verder kan het zijn dat je beelden krijgt uit vorige levens of symbolen. Zodat je toegang hebt tot die kennis. Watergieter is Mona van Weerdenburg, het vuur wordt gewoed door Koos Hemstra. 

Locatie: Pacha Mama, vlakbij Leeuwarden. Mearsterpaed 8, Lekkum
Prijs: € 80. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.
Diner vindt plaats op basis van potluck, iedereen wordt uitgenodigd iets lekkers mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk om voor een vriendelijke prijs te overnachten. spiritueelcentrumpachamama.nl


Datum:
 21 en 22 april

Tweede blok Tantra Training 2018: Tantrisch Bewustzijn

Een verdieping en vervolg op de basisoefeningen van het eerste blok. Ook hier wordt meer uit de doeken gedaan wat Tantra is en kan zijn. 
Aangevuld met prachtige Tantrische oefeningen. Deze dagen beginnen om 10.00u en eindigen om 18.00u en zijn inclusief lunch. De kosten zijn 320 euro per weekend. Lees hier meer over de Tantra Training.

Locatie*: Helemaal Mona. 

Prijs: € 320 per persoon. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.


Datum: 
12 en 13 mei 2018

Derde blok Tantra Training 2018: Intimiteit & Verbinding

Dit blok gaat over dat je echt contact leert te maken met jezelf en jouw waarheid. Dat je leert verbinden met wie je ten diepste bent en wat je juist niet bent. Het gaat ook dit weekend over zelfonderzoek. We bieden een heel mooi palet aan met verschillende kleuren en smaken, waar je binnen het thema ontdekkingen doet. Over het algemeen is het zo dat we allemaal verlangen naar intimiteit en verbinding. Als we niet verbinding zijn, hebben we onszelf afgesloten, van onszelf en anderen. In dit blok gaan we het zelfonderzoek aan door middel van prachtige Tantrische oefeningen, meditaties, inquiry’s en deelrondes. 

Locatie*: Helemaal Mona. 

Prijs: € 320 per persoon. 10.00 tot 18.00u, inclusief lunch. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.


Datum: 9 en 10 juni 2018

Vierde blok Tantra Training 2018: Contact in Aanraking

Dit blok gaat over contact maken met jezelf, het laten zien naar anderen toe. En dat je vanuit dat punt je laat raken en aanraken. En andersom. We nodigen tot contact met jezelf en je omgeving. Een prachtig blok met Tantrische oefeningen en massage. Laat jezelf verrassen, laat je raken in wie je bent en neem risico.

Locatie*: Helemaal Mona. 

Prijs: € 320 per persoon. Van 10.00 tot 18.00u, inclusief lunch. Voor aanmelden klik op deze button: Aanmelden.

 

Tantraweek in Polen - 24 t/m 30 juni

Kom Tantrisch genieten in Silezië, het Toscane van Polen.

Na deze cursus sta je meer in contact met je intuïtie en jezelf, waardoor je beter in staat bent om de keuzes te maken die bij jou passen. Het geeft je meer verdieping in je relaties en het stelt je in staat om meer te leven vanuit je gevoel. 
‘Het geheim’ zit in het “ja” zeggen tegen alles wat je ervaart. Alles omarmen, liefst vanuit een openheid en nieuwsgierigheid. Elk moment opnieuw. Er hoeft niets anders. In Tantra ga je op zelfonderzoek uit. Je bent aanwezig, terwijl je in verbinding blijft met je omgeving. De nadruk ligt hierbij op de ontwikkeling van de grootse potentie die in jou en in elk mens is. Zowel door middel van meditatie, als door de directe confrontatie met emoties (zoals pijn, angst en vreugde), inzichten en beperkingen. Als je je blokkades en weerstanden doorvoelt en begrijpt, kunnen ze transformeren. Je zult ervan groeien.

Dit alles beleef je in heerlijke vakantie in een betoverende omgeving, met een prachtige wilde natuur. Er is dan ook volop ruimte om hiervan te genieten. Bij mooi weer gaan we paardrijden naar een kasteel om heerlijke taart te eten.

Het programma volgt snel, maar je kunt jezelf nu al opgeven!

Prijs volgt

Het huis en de tuin zijn geheel in Feng Sui gestijld en gecleand

Mail voor info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.