Tantradagen

Tantradag voor paren: seksualiteit & intimiteit

Ja, dat zijn toch vaak wel grote thema’s. Er ligt vaak ‘iets’ op qua lading, overtuigingen, emoties, gevoelens, gedachten en ideeën. Dat maakt deze onderwerpen ook zo interessant en boeiend.  Je wordt uitgenodigd om te onderzoeken en jezelf te openen binnen deze onderwerpen. Waarbij een trouw blijven aan jezelf van essentieel belang is. Echt contact maken met jezelf en vandaar uit met je geliefde. Een heerlijke, eerlijke dag waarin alles er mag zijn. Zindering, angst,passie, verlegenheid, transparantie, verdichting, kwetsbaar.. Voel je omvat in een veilige sfeer. Telkens weer.

Open Tantradag - seksualiteit & intimiteit

Deze dag is voor iedereen. Of je nu single bent, of een van een paar of als paar wilt komen, je bent welkom! Je gaat onderzoeken in jezelf binnen deze onderwerpen en te delen in aanwezigheid van anderen. De oefeningen zijn erop gericht dat je jezelf gaat begeven buiten het bekende om jezelf te bevrijden en jezelf te tonen in wie je ten diepste bent. In waarachtigheid. Tevens is er ruimte om aandacht te geven aan dat wat er jou in de weg staat om jezelf te openen.

Prijs:          € 180 per paar of € 95 per persoon. Dit is inclusief drankjes, lunch en BTW. 

Opgave:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 - 48261035 of inschrijfformulier

Data:          zaterdag 12 december 2015

Locatie:       Helemaal Mona in Amsterdam; bij meer dan 12 personen, locatie Rijksstraatweg 163, te    Baambrugge

Begeleiding: Mona van Weerdenburg

 

Tantradag voor paren: overgave & intimiteit

Een intieme relatie is een grootse, zo niet de grootste spiegel.  De andert spiegelt je in waar het niet stroomt in je leven,waar je oefening en daarmee ook je groei en uitdaging ligt. Om daar met compassie voor jezelf bij te blijven en je partner deelgenoot te maken, is een hele kunst. Een opgave, en maar ook een overgave aan waar werkelijk intiem zijn met je partner over gaat: het elkaar begeleiden op het levenspad.

Deze dag werken we rondom de thema's overgave en intimiteit, waarbij het onze insteek is om voor een veilige, liefdevolle omgeving te zorgen, waarin iedereen zichzelf durft te zijn en van daaruit opent. Je oefent alleen met jouw eigen (gelegenheids)partner.

Tijdens deze dag wordt jullie het nodige aangereikt. Je kunt daarbij denken aan: deelrondes, communicatie oefeningen, rituelen, meditatie, adem- en lichaamswerk.


Tantradag - open deelname: overgave & intimiteit

Een intieme relatie met jezelf is een voorwaarde om intiem te kunnen zijn met een ander. De relatie met jezelf staat centraal op deze dag, waarbij we de ander, de onbekende als spiegel gebruiken. Waarin druk je jezelf extra uit, waar hou je jezelf in terug? We trachten voor een veilige omgeving te zorgen, zodat je op deze dag misschien kunt ontdekken wie je werkelijk bent of contact met een deel in jou wat nu gevoeld, gezien of ervaren wil worden.

 

Prijs:           € 95 per persoon.

Opgave:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 - 48261035 of inschrijfformulier

Data:          zondag 13 december 2015

Locatie:      Helemaal Mona in Amsterdam of bij grotere groepen in de Barn, Rijksstraatweg 163 

                  1396 JK Baambrugge

                  Begeleiding: Mona van Weerdenburg


Tantradag voor paren: angst & verlangen

Op deze dag wordt je uitgenodigd om in je angst(en) te voelen, te ervaren en om je door deze lagen heen te bewegen. Om uit te komen bij jouw verlangen(s). Jezelf te openen in aanwezigheid van jouw partner. Telkens weer. Meer wakker te worden in jouw vitale energie. Leef je verlangen! Deze dag wordt vaak wel als heel intens ervaren. Het is een kans om je zelf (voor een deel) te bevrijden. Durf je?

Op deze dag is ruimte voor meditatie, ademwerk, contactoefeningen en deelrondes. Je kunt naar deze workshop met een gelegenheidspartner, een persoon die je vertrouwt. Voor data scroll je naar beneden.


Tantradag - open deelname: angst & verlangen

Deze dag lijkt inhoudelijk veel op de themadag voor paren. Dus hou er rekening mee dat je contactoefeningen/ structuren doet met verschillende mensen. Voor data scroll naar beneden.

Prijs:          €  180 per paar of  € 95 per persoon. Dit is inclusief drankjes, overheerlijke lunch en BTW. 

Opgave:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48261035 of inschrijfformulier

Data:           datum volgt. In 2016

Locatie:       Helemaal Mona, Tussen de Bogen in Amsterdam ( Centrum ) 

Begeleiding: Mona van Weerdenburg

marocglaasjes

Tantradag voor paren: liefde & bewustzijn

De focus ligt op liefde, onvoorwaardelijke liefde. Terug naar de bron, gaan we de dag wijden aan Tantrische oefeningen, waarin we mogen ervaren in liefde met aandacht.

Prijs:            €   180 per paar, dit is inclusief drankjes, een heerlijke & warme lunch en BTW.

Opgave:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48261035 of inschrijfformulier

Data:           datum volgt. In 2016

Locatie:       Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam; Bij 12 mensen of meer is de locatie Barn,

                   Rijksstraatweg 163, 1396 JK Baambrugge

Begeleiding: Mona van Weerdenburg

 

Tantramiddagdag : man & vrouw - Shiva & Shakti

Tantramiddag  Shiva & Shakti 

Shiva Shakti

Graag willen we jullie uitnodigen voor een Shiva Shakti middag in Amsterdam. Je wordt daarbij uitgenodigd om jezelf te openen in elkaars aanwezigheid. 
Shiva - de God die het vernietigen van het ego vertegenwoordigt. Zijn gemalin is Shakti. Shakti, is de verpersoonlijking van de Goddelijke, vrouwelijke creatieve kracht. Shiva ontmoet Shakti. Shakti ontmoet Shiva. Man ontmoet vrouw. Vrouw ontmoet man. 

Deze middag staat in het teken van de 'goddelijke' energie. Je wordt daarbij uitgenodigd om jezelf te openen in elkaars aanwezigheid. We volgen Tantrische rituelen. De basis is om jezelf te laten stromen. En samen te stromen. Dus voorbij jouw ego te komen en de ander te ontmoeten. In een puurheid. Mochten er 'issues' liggen, is daar ook ruimte voor in een deelronde en in het ritueel. Jouw angsten los te laten, de schaamte voorbij te gaan. 
Dit ritueel staat voor verandering en bevrijding. Om het vrouwelijke en het mannelijke in ons te vereni
gen. Een dans van samen. 

Fijn is het als je het met jouw partner kunt doen. Mocht je geen partner hebben, of dat jouw partner niet kan of wil, dan kunnen wij vast wel iemand voor jou vinden. Of weet je zelf iemand. Je hoeft niet verliefd op die persoon te zijn, het gaat erom dat je je veilig voelt in jezelf en bij de ander.
 
Tijdens deze middag maken jullie een reis door de tijd met prachtige oefeningen. Kans om in contact te komen met de god/godin in jou. Voor deze dag is het van belang dat er niet heel veel issues op stapel liggen. Het wordt een dag in lichtheid, liefde en wederzijds respect.

Ik kan mij levendig voorstellen dat je nog wat vragen over de inhoud van de dag hebt. Dan wil ik je vragen de vraag in een persoonlijk bericht te stellen of te gaan naar www.helemaalmona.nl. Je kunt mij hierover persoonlijk contacten via mail of telefonisch. 

 

Prijs:            €   50 per persoon

Opgave:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48261035 of inschrijfformulier

Data:           zaterdag 12 december 2015

Locatie:       Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam

Begeleiding: Mona van Weerdenburg


Tantra: adem & aanraking voor paren:

Dit belooft een dag vol liefde en aanwezigheid te worden. Laat je meevoeren door de adem. Het avontuur van het je begeven voorbij aan bestaande patronen, door zo intens te ademen, dat jouw mind waarschijnlijk geen ruimte meer krijgt, om zich te gaan bemoeien met wat er is. Je kunt in een ruimte komen, voorbij de controle, en van daaruit ga je aanraken. Jezelf en jouw geliefde. Dat wat zich ontvouwt, wordt gedragen in een bedding van veiligheid, liefde en aanwezigheid.

Prijs:           €   180 per paar

Opgave:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48261035 of inschrijfformulier

Data:          volgt in 2016

Locatie:      Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam

Begeleiding: Mona van Weerdenburg

groepsruimtekussens


Tantradag voor paren: Rituelen

Dit belooft een dag vol liefde en aanwezigheid te worden. Een diep respect voor jezelf en je (gelegenheids)geliefde. Dit ritueel is geschikt voor stellen, waarbij er op dit moment als veel stroming is. Dat wat zich ontvouwt, wordt gedragen in een bedding van veiligheid, liefde en aanwezigheid. Een jezelf oprecht afpellen, naakt zijn, puur, zonder doel dienend. Het ritueel voert jullie door verschillende stadia heen. Voel je als een god en/of een godin, want dat ben je. Mochten er nog veel issues liggen, raad ik eerst een andere Tantradag voor paren aan en/of Tantrasessie(s) voor koppels. Een diep namasté , Mona

Prijs:          €   180 per paar

Opgave:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48261035 of inschrijfformulier

Data:         datum op aanvraag

Locatie:     Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam

Begeleiding: Mona van Weerdenburg

 

 


Extra informatie over de tantradagen volgt nog. Je kunt ook wat meer informatie ontvangen op aanvraag.

Tags

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van weerdenburg. All Rights Reserved.