Tantradagen

Tantrablokken Intimiteit & Seksualiteit

Ook dit jaar weer een paar heerlijke Tantrablokken. Een veld om te spelen, je te verdiepen in jezelf, te ontdekken en te proeven van Tantra. Een reeks Tantra avonden voor iedereen die (verder) wil onderzoeken en ontdekken in het thema intimiteit & seksualiteit: Deze avond kan met name voor jou/jullie gaan 'werken' als je de bereidheid hebt om dieper in dit onderwerp te duiken. Ook als je partner niet mee wilt, of je bent single, is er ruimte om met een gelegenheidspartner Tantra te beoefenen. 

Seksualiteit, kan een heel spannend onderwerp zijn. Ook een prachtig terrein om te ontdekken. In seks kan zoveel voelbaar zijn, raak, kwetsbaar ook. Patronen die erin gesleten zijn, waardoor de seksuele stroom niet meer vrij is, of dat we ons niet (meer) totaal durven te openen of over te geven aan ons zelf en/of aan onze geliefde. De seksuele stroom wordt binnen Tantra als jouw pure levensenergie gezien. 

Intimiteit is ook aan de orde op deze avond. Durf je jezelf helemaal te tonen? Pijnljikheid biedt je de gelegenheid om je aan te rijpen, te groeien. Prachtige oefeningen sluiten hierop aan. 

De bijdrage voor een avond is €50 per persoon. Voor een heel blok (3 avonden) betaal je € 150 per persoon. Het fijnst is dat je bij alle 3 de avonden van een blok kunt zijn. Afzonderlijk te volgen in overleg met Mona. 

Er wordt gestreefd naar een gelijkheid in het aantal mannen en vrouwen. Soms kan het iets afwijken. 

Data Tantra Blok 1:  18 januari, 25 januari en 1 februari 2018. (voor singles & koppels)
Data Tantra Blok 2: 
15 februari, 22 februari en 1 maart 2018 (alleen voor koppels) 
Data Tantra Blok 3:  9, 16 en 23 februari 2018 (voor singles & koppels)


Locatie: Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31 in Amsterdam. ( 1km van Centraal Station) 

Opgave en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.06-48261035

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van weerdenburg. All Rights Reserved.