Blok Tantra avonden voor paren: intimiteit & seksualiteit

Een reeks Tantra avonden voor (gelegenheids)paren met als thema intimiteit & seksualiteit:  

Seksualiteit, kan een heel spannend onderwerp zijn. Ook een prachtig terrein om te ontdekken. In seks kan zoveel voelbaar zijn, raak, kwetsbaar ook. Patronen die erin gesleten zijn, waardoor de seksuele stroom niet meer vrij is, of dat we ons niet (meer) totaal durven te openen of over te geven aan ons zelf en/of aan onze geliefde. De seksuele stroom wordt binnen Tantra als jouw pure levensenergie gezien. En ook als je geen partner hebt, kan het belangrijk zijn, of misschien zelfs essentieel om te blijven stromen in jouw levensenergie, te onderzoeken in jezelf en nieuwe gebieden te ontdekken. Dat wie je werkelijk bent, te onthullen. Laagje voor laagje. Je bent de liefde al. Alleen zit er vaak 'van alles tussen', door pijnlijke ervaringen die we hebben gehad. 

ruimte Helemaal Mona

Intimiteit? Wat is dat voor jou en jullie nu op dit moment? Durf je jezelf totaal bloot te geven? En in hoeverre kun je je rijpen aan de pijnlijkheid die ook voelbaar kan zijn? Intimiteit omvat een groot terrein en kan op verschillende manieren tot uitdrukking komen: een oogcontact, eten van een appel, een innige kus.. We gaan tijdens deze avonden uitgebreid op dit onderwerp in. 

De data van deze avonden zijn op: 

Donderdag 15 februari, 22 februari en 1 maart 2018                                           

Voor opgave graag het formulier invullen: Aanmelden.

 

Mocht(en) je of jullie 1 of meerdere avonden niet aanwezig kunnen zijn, neem dan van tevoren contact op met Mona. 

Bijdrage: Je betaalt per blok:150 euro voor 3 avonden. Per avond betaal je dus 50 euro per persoon. Mocht je een avond niet kunnen, kun je deze avond bij een andere groep volgen.

Tijd: aanvang is vanaf 19.15u. Om 19.30u beginnen we. De avond duurt tot 22.30u

Locatie: in de sfeervolle ruimte van Helemaal Mona, Tussen de Bogen 31, 1013 JB Amsterdam. Na opgave krijg je info per mail toegezonden. 

Graag tot dan!  Love & Light

Mona

 

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van weerdenburg. All Rights Reserved.