4 handsmassage

 Samen met Serena du Bois gaan we weer de 4 hands-massages aanbieden. Je kunt kiezen uit een sessie van  2 uur, 2,5uur of 3 uur. Dit is inclusief een kopje thee/water, een inleidend gesprek, meditatie & afstemming. In de locatie in Amsterdam is er ook een douche aanwezig. De sessie is ook te boeken in Den Haag (of omgeving). Daar is ook een douche aanwezig. 

Onder andere ga ik op dinsdag 30 januari 2018 samen met Serena  4 hands-massages/sessies geven in Amsterdam. Verder is er nog beschikbaarheid op woensdag 31 januari tot 17 uur. Donderdag 1 februari zou ook kunnen, alleen niet op de avond ivm een Tantragroep. En vrijdag 2 februari zou de hele dag kunnen. Deze sessie is mogelijk in de namiddag of in de avond. Op woensdag 14 februari (Valentijnsdag!) zijn er verschillende mogelijkheden, en ook op vrijdag 16 februari is er nog ruimte in onze agenda's voor alleen overdag tot 17 uur. Massage is daarbij de basis en verder werken we heel intuïtief en afgestemd op jou. We laten ons leiden en ingeven in het moment. We zijn dankbaar dat we samen in een hele fijne energie mogen stromen vol speelsheid, wijsheid, prikkelend, verdiepend, spiegelend, spontaan, complementair. Ja, we horen vaak dat we heel aanvullend zijn.

Laat je meevoeren, omhullen, dragen door vrouwelijke Shakti-energie en koesteren door vier zijdezachte handen. 20 vingers raken jou aan. Geef je over vanuit zachtheid en laat je dieper openen in goddelijkheid en liefde. De ultieme ervaring die je zal helpen om de controle nog meer los te laten omdat het lastig te volgen is wie je waar aanraakt, prikkelt.

Deze sessie is te boeken via een klik op Aanmelden of via het online reserveringssysteem onder het button contact.

 Voor meer informatie over en een goede indruk van Serena ( o.a. Tantrika en lieve 'zuster') en de manier waarop zij werkt, verwijs ik naar: www.awakeningzensesmassage.com

De sessies vinden plaats in de sfeervolle ruimte van Tussen de Bogen in Amsterdam en/of in Den Haag.

De tarieven zijn:

  • voor 2,0 uur sessie : € 300
  • voor 2,5 uur sessie : € 340
  • voor 3,0 uur sessie : € 380

Voor beschikbaarheid verwijs ik naar de online agenda. 

Graag tot een sessie! 

Met een hartegroet, 

Mona en Serena

 

 

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.