4 handsmassage

 Samen met Serena du Bois gaan we weer de 4 hands-massages aanbieden. Je kunt kiezen uit een sessie van  2 uur, 2,5uur of 3 uur. Dit is inclusief een kopje thee/water, een inleidend gesprek, meditatie & afstemming. In de locatie in Amsterdam is er ook een douche aanwezig. De sessie is ook te boeken in Den Haag (of omgeving).

Onder andere ga ik in de herfst op de maandagen en dinsdagen samen met Serena  4 hands-massages geven in Amsterdam. Massage is daarbij de basis en verder werken we heel intuïtief en afgestemd op jou. We laten ons leiden en ingeven in het moment. We zijn dankbaar dat we samen in een hele fijne energie mogen stromen vol speelsheid, wijsheid, prikkelend, verdiepend, spiegelend, spontaan, complementair. Ja, we horen vaak dat we heel aanvullend zijn.

Op dinsdag 17 oktober zijn we beschikbaar voor een prachtige sessie in Den Haag en wel om 19 uur. Er is nog een plekje vrij op maandag 30 oktober. Bijvoorbeeld om 15 uur of om 18 uur. Daarnaast kun je altijd even een berichtje sturen met een voor jou geschikte tijd en datum. Dan kunnen wij ook even kijken of het ons past.

Laat je meevoeren, omhullen, dragen door vrouwelijke Shakti-energie en koesteren door vier zijdezachte handen. 20 vingers raken jou aan. Geef je over vanuit zachtheid en laat je dieper openen in goddelijkheid en liefde. De ultieme ervaring die je zal helpen om de controle nog meer los te laten omdat het lastig te volgen is wie je waar aanraakt, prikkelt.

Deze sessie is te boeken via een klik op Aanmelden of via het online reserveringssysteem onder het button contact.

 Voor meer informatie over en een goede indruk van Serena ( o.a. Tantrika en lieve 'zuster') en de manier waarop zij werkt, verwijs ik naar: www.awakeningzensesmassage.com

De sessies vinden plaats in de sfeervolle ruimte van Tussen de Bogen in Amsterdam en/of in Den Haag.

De tarieven zijn:

  • voor 2,0 uur sessie : € 300
  • voor 2,5 uur sessie : € 340
  • voor 3,0 uur sessie : € 380

Voor beschikbaarheid verwijs ik naar de online agenda. 

Graag tot een sessie! 

Met een hartegroet, 

Mona en Serena

 

 

Tags

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.