Nieuws

Hieronder tref je een overzicht van de workshops

 Tantrablok Angst & Verlangen - 15 en 16 september 

In iedereen leeft een diep verlangen. Een verlangen om geliefd, gehoord en gezien te worden. Deze verlangens zitten vaak diep verstopt. Bang dat ze niet vervuld worden of juist bang dat ze vervuld worden. Tantra kan van alles oproepen. Misschien merk je spanning of angst op bij jezelf. Vaak ligt hierachter een verlangen dat aandacht vraagt. Een nieuwe ruimte, die het waard is om te onderzoeken. Het werken met ademhaling is een van de krachtige methoden in tantrische oefeningen die deze spanningen kan transformeren naar kracht. Zodat jouw verlangen gevoeld en gezien wordt en zich ook kan gaan manifesteren. Ga je mee op avontuur? 

Bekijk het Facebookevenement

Tantrablok Aanwezigheid in Seksualiteit - 11 t/m 14 oktober 

Seksualiteit is vaak een beladen thema. Het kan zijn dat er allerlei gedachten en (onbewuste) oordelen opspelen wanneer seksuele energie voelen bij onszelf of de ander. Maar juist die maken het vaak beladen. Hoe zou het zijn om deze krachtige energie helemaal te doorvoelen, zonder dat er per se iets aan vastzit? Hoe zou het zijn om volledig contact te maken met onze passie, opwinding en lust? Wanneer je dit volledig doorvoelt in jezelf en hier volledig bij aanwezig bent, zul je merken dat dit een nieuwe kracht aanboort. Een poort naar levensenergie. 

Bekijk het Facebookevenement 

Tantrisch Bewustzijn - 12 en 13 januari 2019

Wat kan Tantra je brengen? Tijdens dit blok wordt een basis gelegd voor je Tantrische pad. Met lichaamswerk, Tantrische oefeningen, deelrondes en dans.

Bekijk het Facebookevenement

4 handsmassage

 Samen met Serena du Bois gaan we weer de 4 hands-massages aanbieden. Je kunt kiezen uit een sessie van  2 uur, 2,5uur of 3 uur. Dit is inclusief een kopje thee/water, een inleidend gesprek, meditatie & afstemming. In de locatie in Amsterdam is er ook een douche aanwezig. De sessie is ook te boeken in Den Haag (of omgeving). Daar is ook een douche aanwezig. 

Onder andere ga ik op dinsdag 30 januari 2018 samen met Serena  4 hands-massages/sessies geven in Amsterdam. Verder is er nog beschikbaarheid op woensdag 31 januari tot 17 uur. Donderdag 1 februari zou ook kunnen, alleen niet op de avond ivm een Tantragroep. En vrijdag 2 februari zou de hele dag kunnen. Deze sessie is mogelijk in de namiddag of in de avond. Op woensdag 14 februari (Valentijnsdag!) zijn er verschillende mogelijkheden, en ook op vrijdag 16 februari is er nog ruimte in onze agenda's voor alleen overdag tot 17 uur. Massage is daarbij de basis en verder werken we heel intuïtief en afgestemd op jou. We laten ons leiden en ingeven in het moment. We zijn dankbaar dat we samen in een hele fijne energie mogen stromen vol speelsheid, wijsheid, prikkelend, verdiepend, spiegelend, spontaan, complementair. Ja, we horen vaak dat we heel aanvullend zijn.

Laat je meevoeren, omhullen, dragen door vrouwelijke Shakti-energie en koesteren door vier zijdezachte handen. 20 vingers raken jou aan. Geef je over vanuit zachtheid en laat je dieper openen in goddelijkheid en liefde. De ultieme ervaring die je zal helpen om de controle nog meer los te laten omdat het lastig te volgen is wie je waar aanraakt, prikkelt.

Deze sessie is te boeken via een klik op Aanmelden of via het online reserveringssysteem onder het button contact.

Lees meer...

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.