Nieuws

Tantraweek in Polen - 24 t/m 30 juni

Kom Tantrisch genieten in Silezië, het Toscane van Polen.

Na deze cursus sta je meer in contact met je intuïtie en jezelf, waardoor je beter in staat bent om de keuzes te maken die bij jou passen. Dit alles beleef je in heerlijke vakantie in een betoverende omgeving, met een prachtige wilde natuur.

Lees meer

Tantrablok 1: Intimiteit & Seksualiteit 2018

Ook dit jaar weer een paar heerlijke Tantrablokken. Een veld om te spelen, je te verdiepen in jezelf, te ontdekken en te proeven van Tantra. Een reeks Tantra avonden voor iedereen die (verder) wil onderzoeken en ontdekken in het thema intimiteit & seksualiteit: Deze avond kan met name voor jou/jullie gaan 'werken' als je de bereidheid hebt om dieper in dit onderwerp te duiken. Ook als je partner niet mee wilt, of je bent single, is er ruimte om met een gelegenheidspartner Tantra te beoefenen.

Lees meer

Tantra avonden voor paren: Intimiteit & Seksualiteit 2018

Donderdag 8,15 en 22 februari zijn er tantra avonden voor(gelegenheids)paren die willen verdiepen binnen Tantra en deze boeiende thema's. Er wordt jullie een veld vol ruimte aangeboden om te ontdekken. 

Lees meer

Tantratraining 2018

10 maart start Mona een Tantra Training in Amsterdam. In een vaste groep ga je gedurende een langere periode op zelfonderzoek uit, waarbij je in verbinding blijft met jezelf en je omgeving. De nadruk ligt op de ontwikkeling van de grootste potentie die in jou zit, en in elk mens. Zowel door middel van meditatie, als door de directe confrontatie met emoties, inzichten en beperkingen. Als je je blokkades en weerstanden doorvoelt en begrijpt, kunnen ze transformeren. Je zult ervan groeien. Je wordt liefdevoler, vrijer, levendiger, dieper, gevoeliger en completer. Ben je bereid om stukken van je ego op te offeren? Ben je bereid jezelf te reflecteren? Ben je bereid om het contact met jezelf en anderen te verdiepen? Ben je bereid om jezelf te bevrijden? En klaar voor een liefdevol avontuur? Dan is de Tantra Training misschien iets voor jou. 

Lees meer

 

Lees meer...

4 handsmassage

 Samen met Serena du Bois gaan we weer de 4 hands-massages aanbieden. Je kunt kiezen uit een sessie van  2 uur, 2,5uur of 3 uur. Dit is inclusief een kopje thee/water, een inleidend gesprek, meditatie & afstemming. In de locatie in Amsterdam is er ook een douche aanwezig. De sessie is ook te boeken in Den Haag (of omgeving). Daar is ook een douche aanwezig. 

Onder andere ga ik op dinsdag 30 januari 2018 samen met Serena  4 hands-massages/sessies geven in Amsterdam. Verder is er nog beschikbaarheid op woensdag 31 januari tot 17 uur. Donderdag 1 februari zou ook kunnen, alleen niet op de avond ivm een Tantragroep. En vrijdag 2 februari zou de hele dag kunnen. Deze sessie is mogelijk in de namiddag of in de avond. Op woensdag 14 februari (Valentijnsdag!) zijn er verschillende mogelijkheden, en ook op vrijdag 16 februari is er nog ruimte in onze agenda's voor alleen overdag tot 17 uur. Massage is daarbij de basis en verder werken we heel intuïtief en afgestemd op jou. We laten ons leiden en ingeven in het moment. We zijn dankbaar dat we samen in een hele fijne energie mogen stromen vol speelsheid, wijsheid, prikkelend, verdiepend, spiegelend, spontaan, complementair. Ja, we horen vaak dat we heel aanvullend zijn.

Laat je meevoeren, omhullen, dragen door vrouwelijke Shakti-energie en koesteren door vier zijdezachte handen. 20 vingers raken jou aan. Geef je over vanuit zachtheid en laat je dieper openen in goddelijkheid en liefde. De ultieme ervaring die je zal helpen om de controle nog meer los te laten omdat het lastig te volgen is wie je waar aanraakt, prikkelt.

Deze sessie is te boeken via een klik op Aanmelden of via het online reserveringssysteem onder het button contact.

Lees meer...

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.