Intimiteit en Verbinding

Dit blok gaat over dat je echt contact leert te maken met jezelf en jouw waarheid. Je leert verbinden met wie je ten diepste bent en je ontdekt hoe je vanuit dat punt ook contact kunt maken met de ander. We bieden een heel mooi palet aan met verschillende kleuren en smaken, waar je binnen het thema ontdekkingen doet. Over het algemeen is het zo dat we allemaal verlangen naar intimiteit en verbinding. Als we niet verbinding zijn, hebben we onszelf afgesloten, van onszelf en anderen. In dit blok gaan we het zelfonderzoek aan door middel van prachtige Tantrische oefeningen, meditaties, inquiry’s en deelrondes.


12 & 13 mei in Amsterdam
Mail voor info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kosten: 200 euro

Tantrablokken

Dit blok maakt deel uit van een cyclus Tantrablokken met verschillende thema's. Samen vormen ze een liefdevol avontuur. waarbij je in verbinding blijft met jezelf en je omgeving. De nadruk ligt op de ontwikkeling van de grootste potentie die in jou zit, en in elk mens. Zowel door middel van meditatie, als door de directe confrontatie met emoties, inzichten en beperkingen. Als je je blokkades en weerstanden doorvoelt en begrijpt, kunnen ze transformeren. Je zult ervan groeien. Je wordt liefdevoller, vrijer, levendiger, dieper, gevoeliger en completer. Ben je bereid om stukken van je ego op te offeren? Ben je bereid jezelf te reflecteren? Ben je bereid om het contact met jezelf en anderen te verdiepen? Ben je bereid om jezelf te bevrijden? En klaar voor een liefdevol avontuur? Dan zijn deze Tantrablokken misschien iets voor jou. 

Wie is Mona?

Na een carriere in de modewereld en mijn leven in een wereld die meer op de buitenkant gericht was, ben ik sinds 2000 op het pad van bewustwording en bewustzijn terecht gekomen. Dit gebeurde onder andere in de vorm van de opleidingen Holos (academie voor holistische massage-therapie) en ASPI (academie voor spirituele integratie). De training bij het centrum voor tantra is ook belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling. Veel heling en het loslaten van stukken in mij heb ik te danken aan healing & hypnotherapie van Jack en Omar. 

Mijn pad staat voor het zich laten ont-vouwen wat er is en daar het liefst vol compassie, autonoom en intiem bij aanwezig te zijn. Graag wil ik je ondersteunen in wie je bent. En ik kan het bijna wel uitschreeuwen: Leef, en leef zo intens mogelijk! NU. Het leven is een groot mysterie, wat tot in het diepste geleefd wil worden. Wees gul voor jezelf en jouw omgeving. In essentie ben je vrij en een bron van liefde.

Hopelijk ga ik je ontmoeten.

Tags

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief

* indicates required
 
FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Copyright © 2013 Mona van Weerdenburg. All Rights Reserved.